Medlemskap

Hallen och banorna i Fontin drivs i klubbens regi. Medlemmar har därför företräde till våra verksamheter. Medlemskap är ett krav för att få deltaga i våra verksamheter (junior, dam, veteran, motionsserien och privata kontrakt) då dessa alltid varit mer eller mindre fullbokade. Dessutom gynnar ett stort medlemstal svensk tennis totalt.

Ideella föreningar har ibland svårt med uppföljning av inbetalningar och detta gäller även KTK. Vi har årligen 1000 – 1500 inbetalningar som vi måste följa upp i vår verksamhet.

Hjälp klubben och dig själv genom att meddela felaktigheter.

Avgifter 2018/2019

Junior 260 kr
Senior 520 kr
Familj 730 kr
Pensionär 320 kr
Företag 1 040 kr

Som medlem har du möjlighet att teckna dig för ett abonnemang eller boka lösa timmar.

Abonnemang
Tennistimme

Bli medlem

Fyll i fullständiga namn/adress/födelseuppgifter på bankgirotalongen och betala på BG 295-0442 eller Swishnummer 123 576 32 14.

Vid frågor kontakta Annika, se tider och kontaktvägar på Kontaktsidan.

Vissa av våra mailutskick kan hamna i skräpposten så tänk på att titta där om ni inte fått t ex en faktura ni väntar på. För att slippa detta problem kan man lägga till avsändaren bland säkra avsändare i sitt mail program.