Välkommen till Kungälvs Tennisklubb

Kungälvs tennis har en tennishall med 3 nyrenoverade plexipavebanor centralt i Kungälv.
Sommartid har vi även 4 av Västsveriges bästa och vackrast belägna grusbanor uppe i Fontin.

Terminsstart och slut

Vårterminen börjar v2 och slutar v24 med uppehåll för lov alt. klubbaktiviteter.
Höstterminen börjar v35 och slutar v50 med uppehåll för lov alt. klubbaktiviteter.

För mer info kontakta oss genom kontaktformuläret eller skriv till administration@kungalvstk.se

KLIPPKORT FÖR MEDLEMMAR

Nu finns det klippkort för löstimmar att köpa på Matchi för medlemmar. Gå in på Kungälvs sida på Matchi för att läsa mer!

KTK PÅ FACEBOOK

Nu finns Kungälvs tennisklubb även på Facebook och Instagram! Sök efter gruppen ”Kungälvs tennisklubb” och skicka en förfrågning för att bli medlem i gruppen.