Välkommen till Kungälvs Tennisklubb

Kungälvs tennis har en tennishall med 3 plexipavebanor centralt i Kungälv. Sommartid har vi även 4 av västsveriges bästa och vackrast belägna grusbanor upp i Fontin.

Terminsstart och slut

All verksamhet (kontrakt,dam-torsdag,gubbaligan mm) för vt börjar v2 och slutar v24 2019 med uppehåll för ev.klubbaktiviteter.

Tennisskolan vt börjar v2 och slutar v24.

För vidare information: administration@kungalvstk.se

KLIPPKORT FÖR MEDLEMMAR

Nu finns det klippkort för löstimmar att köpa på Matchi för medlemmar. Gå in på Kungälvs sida på Matchi för att läsa mer!

FAKTURA

Samtliga fakturor skickas via mail. Kolla även skräpposten. (”Förslag” Har den hamnat där, gå in och lägg Matchi bland säkra avsändare i ditt mail program). Har du ny mailadress så ändra den i Matchi eller skicka den till administration@kungalvstk.se.

KTK PÅ FACEBOOK

Nu finns Kungälvs tennisklubb även på Facebook! Sök efter gruppen ”Kungälvs tennisklubb” och skicka en förfrågning för att bli medlem i gruppen.