Ekonomiassistent Lena: Har semester vecka 28, 29, 30, 31

OBS! Vill ha spelkonto till junior eller något annat som har med Matchi att göra, måste ni kontakta Lena senast nu på torsdag eftersom hon är ledig på fredag. När hon har börjat sin semester hänvisas ni till Matchi support på tel nr – 010-405 88 00. Hon besvarar inga mejl eller telefonsamtal under semestern.

Vaktmästare Micke: Har semester vecka 29, 30, 31, 32.

Sportchef Anna: Har semester vecka 28, 29, 30, 31.

Jag börjar min semester nu på fredag, har ni frågor om hösten kontakta mig senast nu på torsdag. Jag besvarar inga telefonsamtal eller mejl under semestern. Skickar ni mejl under sommaren besvaras dom v 32. Höstens grupper presenteras på hemsidan v 33. Ni som är anmälda till träningslägren i Hunnebostrand kan nå mig på sms om något akut dyker upp.

Coach Calle: Har semester vecka 28 och 29.

Calle jobbar v 30, 31, och om någon är sugen på privatlektioner finns han tillgänglig då. Hans telefonnummer finns på hemsidan under fliken ”Tennisskolan”, scrolla nedåt.