Hej alla!

Här är en länk till inbjudan för utomhus-KM som kommer att spelas i augusti. Hoppas ni är laddade för det vore jättekul om vi får många deltagare!

KMute2019

Förtydligande angående Generationsdubbel (GD):

Hej alla!

Jag bifogar nedan inbjudan till utomhus KM som kommer att spelas i augusti. Hoppas ni är laddade för det vore jättekul om vi får många deltagare!

Förtydligande angående Generationsdubbel (GD):

GD innebär att barn och förälder (eller mor/farförälder/kusin/faster osv) spelar dubbel tillsammans. Det är en väldigt rolig matchform. GD med grön boll betyder att dit kan alla juniorer som tränar med grön boll och har en förälder eller annan släkting som spelar, anmäla sig. Gäller t.ex. många av dom elever jag har i träning på onsdagar och fredagar!

GD med vanlig boll är för dom äldre juniorer som spelar med vanlig boll och T – teamet, tillsammans med förälder/släkting som spelar.
Generationsdubbelmatcherna spelas ej i set utan flest antal gem på 1 h vinner.

In och anmäl er!

Mvh Anna