Nu startar vi miniturneringen Vår-Poolen för våra juniorer. Syftet är att få träna på match och prova att tävla i en trygg hemmamiljö. Alla deltagare får pris! Varsin medalj. Sedan blir det även pokal till 1:an, 2:an och 3:e plats i varje pool.

Så här går det till
Man anmäler sig till tavling@kungalvstk.se, 75 kr i deltagaravgift som swishas till klubben på 123 576 32 14 – märk med namn och ”Vårpoolen”. Eller via bankgiro – 295-0442. Sista anmälningsdag är torsdag den 30 maj. I anmälan skriv om du vill anmäla dig i pool 1 eller 2, ditt namn, mobilnummer och mail.

Spelform och regler
Kontakta den spelare du ska möta och kom överens om tid och boka bana. Inbollning i 10 minuter, och sedan spelar man match i 50 minuter. Flest antal game vinner.( Man spelar bara game, ställningen kan alltså bli 14 – 8.) Det är pool – spel som betyder att oavsett resultatet så får man spela flera matcher. Vid t.ex. 4 deltagare får man spela 3 matcher var. Spelschemat kommer ni att se på hemsidan.

Ni kan anmäla er till två olika pooler. Pool 1 är för spelare som tränar med orange boll, och Pool 2 är för spelare som tränar med grön boll. Vi går inte efter ålder utan man får möta någon på ungefär samma spelnivå.

Matchresultatet mailas eller skickas via sms till 0706123414.

Spelperiod: 1 juni – 20 augusti

Tänk på
I och med anmälan samtycker du till att ditt barns förnamn syns på klubbens hemsida.
Maila eller smsa ditt barns fullständiga namn samt din mailadress och ditt mobilnummer vid anmälan.

Vid frågor om Vår-poolen kontakta Anna Metso på tel: 070-564 87 98