Här kommer lite mer information kring projektet vi kallar ”KTK 2022”. I stort följer vi planen med det strategiska projektet där målet är att bli en av de mest attraktiva tennisklubbarna i regionen lagom till år 2022 när KTK fyller 100 år.

Vi kommer under hösten leta efter en person i en ny roll Sportchef på deltid som kommer få ett uttalat ansvar att utveckla verksamheten i klubben med läger, resor, tävlingar, antal medlemmar, beläggningsgrad på banorna etc . Vi jobbar aktivt med tätare samarbete med skolorna för att få in fler barn och ungdomar i verksamheten. Dessa åtgärder ihop med planerade renoveringar i anläggningen, som ex tätning av taket, solceller för egenproducerad belysningsel, nya banunderlag i hallen, hoppas och tror vi kommer leda till en bra start på 2019 för för KTK.

Har du ett företag som skulle vara intresserade av ett sponsorsamarbete med KTK, kontakta styrelsen. Bli gärna föreningsfadder och stöd Kungälvs TK, anslut ditt svenska spel-kort här.

Vi ber att få återkomma om ett tag igen med mer information, vid frågor tveka inte att kontakta kansliet alt. styrelsen.